NAJPOPULARNIJE BOJE ZA PROLEĆE 2018

by - 4/18/2018

 Jedan od razloga zbog kog volimo proleće je što unosi vedrinu i boju u sve, pa tako i u naše odevanje. Ove sezone na velika vrata vraćaju se pastelne nijanse a ni neke jarke boje neće biti zapostavljene. U nastavku pročitajte koje su to najpopularnije boje za ovo proleće.



# PUDERASTO ROZE


  Nežna i romantična, puderasto roze je savršena prolećna nijansa koja pristaje svima. Ponaša se kao neutralna nijansa te se odlično slaže sa drugim nijansama i retko kada možete pogrešiti s njom. Lako se kombinuje i idealna je skoro za svaku priliku.  Nova sezona je pravo vreme da osvežite svoj garderober, i to možete učiniti upravo komadima u ovoj nijansi.

# BOJA LAVANDE


 Institut za boje Panton proglasio je ljubičastu za boju 2018. godine. Ovog proleća posebno popularna biće njena pastelna varijanta ili boja lavande. Ako je do sada niste puno nosile, isprobajte je ovog proleća. Uneće dozu ženstvenosti i nežnosti u vaš izgled.

# ŽUTA


  Žuta boja je bila aktuelna ove zime, a njena popularnost se nastavlja i ove sezone. Ali zaboravite na citrusne ili fluorescentne tonove žute jer će se ovog proleća isključivo nositi oker, kao i nežna, pastelna žuta. Ukoliko niste veliki ljubitelj žute ponesite je makar u detaljima jer će uneti toplinu i svežinu u vaš izgled.

# 50 NIJANSI PLAVE


   Plava boja nije nikakvo iznenađenje kada je reč o kolor trendovima za proleće. Ovog proleća dolazi u punom spektru, od kraljevsko plave, preko standardne plave do najsvetlijih i najnežnijih pastelnih varijanti. Kraljevsko plava ili electric plava može biti odlična zamena za crnu. Idealna je za poslovni izgled. A nežnije varijante birajte za ležernije outifte.
.
 # CRVENA


 Jedna od dominantnih boja u prolećnim kolekcijama poznatih svetskih dizajnera, a što se brzo prenelo i na ulice, jeste crvena. Za one smelije predlažemo crvenu kombinaciju od glave do pete. Ako se plašite da nećete umeti da iznesete ovakav look, držite se proverenih kombinacija. Samo jedan crveni odevni komad, ili pak aksesoar dovoljan je da vaš izgled učini privlačnim.


tekst: Katarina Mitić, Dare 2 Wear

POVEZANI TEKSTOVI

0 KOMENTARA

Created with by ThemeXpose