TOP 5 PROIZVODA KOJE MORATE ISPROBATI OVOG PROLEĆA

by - 4/16/2018

  Proleće je varljivo godišnje doba kada konačno dočekamo sunce, prepustimo mu se i zaboravimo da je našoj koži potrebna dodatna nega kako bismo je pripremili za vrele letnje mesece. Najjednostavniji dnevni rituali nege lako mogu postati idealan način do savršene kože tela i lica, samo ukoliko odaberemo prave proizvode. Iako je dug put od potpunih noviteta do proverenih kozmetičkih preparata, već prvi susret može biti dovoljan da se neki od njih zavole i uvrste u omiljene. 




1. NIVEA PENA ZA TUŠIRANJE

  Pena za tuširanje je novitet brenda Nivea koji nam pruža jedan potpuno novi pogled na ovu tako jednostavnu dnevnu naviku. Ovaj proizvod je na prvom mestu izuzetno praktičan, pogodan za one koji su stalno u žurbi. Pena se stvara posle svega 10-ak sekundi mućkanja, čvrsta je i dugotrajna i najbitnije od svega izuzetno nežna prema koži. Miris se zadržava dugo a koža je brzo spremna za losione i druge neophodne mazalice.




2. OLIVAL ČAROBNO ULJE

  Ništa što je čarobno ne može biti obično! Ovo ulje je jedan od preparata kojima morate razmaziti vašu kožu ovog proleća. Može biti deo vaše noćne ili jutarnje rutine, i svaki put će vas iznova iznenaditi u kojoj meri čini da vaša koža izgleda sjajno, zdravo a pod prstima nežno i baršunasto. Koža ga upija brzo i iznenađujuće ovo ulje nije nimalo masno. Proizvod sadrži ulja lešnika, jojobe, makadamije, argana i ruže i pogodno je za upotrebu na telu, licu pa čak i kosi.




3. CAUDALIE GROŽĐANA VODA

  Jutarnja i noćna nega nisu dovoljni da vaša koža zadrži neophodnu hidratantnost. Kada je izložena intenzivnim sunčevim zracima koži je neophodno i malo dodatne pomoći i hidratacije i u toku dana. Upravo u tim trenucima od velike pomoći može biti Caudalie grožđana voda, koja u jednom koraku umiruje i hidrira vašu kožu. Voda je lagana, upija se veoma brzo i lice momentalno izgleda mlađe i svežije. Načinjena je od 100% organskog grožđa i predstavlja pravi bogovski tretman za svako lice.




4. EUCERIN MICELARNA VODA

  Eucerin DermatoClean 3 u 1 je ne samo moćna micelarna voda predviđena za uklanjanje šminke već i sredstvo za čišćenje i tonik. Za one sa manjkom vremena, ali i one lenje, to znači 3 koraka u jednom potezu. Bez kompromisa skida tešku šminku, ali ono što je još bitnije veoma je blaga prema područuju oko očiju pa joj ajlajner, maskara i senke neće predstavljati nikakav problem. Osim toga ovaj proizvod će vašoj koži obezbediti blagu hidrataciju i pripremiti je za dalju negu.




5. DR COLIĆ BEAUTY THERAPY MASKA

  Dr. Colić 2u1 hidratantna maska će pomoći vašoj koži da posle samo 20-ak minuta izgleda sveže, hidrirano i zdravo. Alge i vitalni koncetrat kao ključni sastojci ove maske omogućavaju vezivanje vode i vraćanje hidratacije koži čime se sprečava njeno prevremeno starenje. Radi se o anatomskoj maski za lice koja je predviđena za jednu upotrebu i pogodna je za sve tipove kože. Preporučujemo da višak proizvoda sa maske obavezno iskoristite utrljavanjem na dekolte i vrat. Najbolje od svega je da efekat maske nije samo trenutan već ćete i par dana kasnije primećivati da je koža elastičnija, a ten mnogo ujednačeniji.


 tekst: Sanela Stanojević, Get Sparkly

POVEZANI TEKSTOVI

0 KOMENTARA

Created with by ThemeXpose